Recensioner och bokmässebeställningar!

Om någon vill beställa en personligt signerad bok att hämta på Bokmässan går detta finfint. Mejla namn, adress samt vilket dag du vill hämta boken i monter D:02:09, samt namn på den som kommer att hämta ut den (om någon annan än du själv). Boken är då fint inslagen med namnet på den som ska hämta ut den skrivet klart och tydligt, som jag inte jag är i montern då (vilket jag antagligen inte är) är det enkelt för den som står där att hitta rätt. Betalningen sker i förskott (eftersom den kommer att signeras och paketeras så snart betalningen inkommit) så inga pengabekymmer på Bokmässan är att räkna med i det här fallet. 🙂 Faktura skickas till din mejl ett par dagar efter att beställningen inkommit.

Mejla din beställning till malinthewriter (at) gmail.com. Märk den gärna Beställning Bokmässan. Om du vill köpa boken till någon annan (kanske present, födelsedagstips, julklapp), skriv vem jag ska signera till.

Priset för ett förhandsbeställt signerat och inslaget exemplar till Bokmässan är 150:- (ord. pris 189:-).

Vet man med sig att man vill ha ett ex (vilket man såklart vill 😉 ) är detta det enklaste sättet för oss båda. För dig då du enkelt bara kan hämta upp den signerad och klar, enkelt för mig då jag lite enklare kan beräkna hur många böcker jag måste ta med (finns inte så många kvar … igen). Kommer vi att mötas på något event kan jag ta med boken dit, bara skriv det i mejlet 🙂 Mitt schema för Bokmässan kommer dessutom snart att ligga ute här på bloggen.

Är du fortfarande lite tveksam till en investering tycker jag du kan kika in hos Anna Ljungdahl som älskar ”Kär lek?”, och hos Erik Laakso som alldeles nyligen läst och gillar ”Kär lek?”, om än med vissa förbehåll.

Detta inlägg publicerades i Bokmässa, Kär lek?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s