Langenskiölds säljer böcker via sms

Jag fick nyss följande pressmeddelande i inboxen, och det är bara gratulera Bokförlaget Langenskiöld som är först i Sverige med att sälja böcker via sms. Jag har funderat tidigare varför ingen testat detta tidigare, men kanske det än en gång visar att förlagsbranschen är en något konservativ bransch. Eller att det finns anledningar till att det inte funnits, vem vet. Roligt är det hur som helst, och stort grattis och lyckönskningar till Susanne och Jonna 🙂 Heja er!

 

Langenskiölds förlag säljer böcker via SMS 
Bokförlaget Langenskiöld – 2011-09-13 14:58Genom ett enkelt SMS kan du nu köpa böcker och få dem hemskickade inom en vecka.

– Jag är förvånad att ingen har gjort detta tidigare. Det är ett smidigt och konsumentvänligt sätt att köpa böcker, säger Susanne Hamilton förlagschef på Langenskiölds förlag som är först i Sverige med att sälja böcker via SMS.

– Förlagsbranschen är ibland så konservativ och snäv i sitt sätt att se på försäljning. Bara för att man alltid gjort saker på ett visst sätt innebär det inte att det är det enda sättet. Varför skulle man inte kunna köpa böcker via SMS? fortsätter Susanne Hamilton.

Hela pressmeddelandet finns här.

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Langenskiölds säljer böcker via sms

  1. Josefine skriver:

    Problemet med att sälja saker via sms är att det är dyrt. Alltså operatörerna och företaget som tillhandahåller tjänsten tar betalt vilket gör att man måste lägga på en ansenlig summa på produktpriset för att kamma hem det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s