Jobbar, jobbar, jobbar …

Möjligt att jag är något inaktiv här på bloggen, men det är att jag jobbar på för att kunna slappna av nästa vecka när det är dags för bokmässa! 🙂 Plus att jag jobbar med så roliga grejer så det är liksom svårt att låta bli …

Men jag har gjort en del på mitt schema för bokmässan (dock ej komplett, om det nu någonsin kan bli det, men saknas främst mingel och framträdanden som ej finns på bokmässans hemsida), så kolla gärna in det. Jag har även mitt schema på bokmässans community. Lägg gärna till mig där 🙂 Hoppas vi ses!

Nu ska jag strax åka och kolla om mannen under pilen nedan måhända kan tänkas vara hemma (vilket är långt ifrån säkert). Fotograf: Okänd.

 

 

Detta inlägg publicerades i Bokmässa, Gallejaur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s