På tåget!

Nu är jag på tåget. Packat större delen av dagen. Väntat på dhl-leverans som inte kom. Ringde dhl  och han skulle fixa och sen ringa upp men sa att det skulle komma fram idag. Gick in till ombudet precis innan tåget men … nä.

Men förutom det har det varit en bra dag 🙂 Tagit många beslut, varav det allra första var: Jag tar den större resväskan. Sedan blev jag klar och hann sista minuten-packa en del grejer, det vill säga jag proppade ner grejer här och där trots att jag egentligen var ”klar”.

Hoppas på att få sova. Kom precis en mamma med en gullig unge (iaf än så länge). Sen förstod jag att det fanns en till unge i en vagn utanför kupén. Mm. Jag blev lite skeptisk …

Men nu är det BOKMÄSSAN NÄSTA!

Mormor gav mig även en varning innan jag åkte: ”FLIRTA INTE MED DEN DÄR GILLOU!”

Och jaha … nu fick jag precis frågan på Twitter ”Du har väl kommit ihåg paraplyet?”
Och jo … det ligger ju liksom i bilen … så jag kom ju ihåg det … en bit … Hrm.

Nu ska jag fortsätta lyssna på den här überbraigt braiga låten!

Detta inlägg publicerades i Bokmässa, Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s