Framme i Göteborg!

imageNu är jag framme i Göteborg efter en ovanligt bra resa med nattåget! Har sovit gott och länge. Bara vaknat till lite då och då eftersom det är lite hårt att sova på, men i övrigt mycket bra. Vilket i och för sig kan grunda sig mycket i att jag sov extremt dåligt kvällen innan, men det är ju en annan sak … 🙂

Jag har köpt tredagarsbiljett med spårvagnarna för 130 kr vilket kändes prisvärt. Jag är framme i lägenheten där jag ska bo tillsammans med några tjejer från Dagens bok. Trevligt, trevligt 🙂 Herregud, vad det kommer att talas böcker eller vad tror ni?

Nu chillar jag lite i den här sköna läsfåtöljen efter att ha hämtat ut ett par kartonger med böcker. Ska väl snart leta mig ut och handla lite mat, strumpbyxor, tandborste, tandkräm och förhoppningsvis även ett paraply. Sedan blir det till att göra sig redo inför Pressnatta!

Framme i Göteborg nu

Detta inlägg publicerades i Bokmässa, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s