Bokmässans sista dag, ses vi?

Jag kommer att vara i monter D02:09 vid 11 samt 14 imorgon. Kom gärna förbi och säg hej, visa era inköp, titta på min bok, prata böcker i allmänhet … skrivande i synnerhet? Och kanske lite egenutgivning? 🙂

Nu är det sovdags! Hoppas vi ses imorgon allesammans! 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bokmässans sista dag, ses vi?

 1. synd, jag borde tagit din bok för signering….

 2. Peter Olofsson skriver:

  Tråkigt nog så fick jag och Pockethexan lämna Er alla trevliga och intressanta bokbloggare en dag tidigare, men Hexan orkade med betydligt mer än jag/vi trott! Jag skall nu ägna all min tid och titta in hos Er alla som jag lärt känna ”lite” under mina tre dagar på bokmässan. Blev så inspirerad att jag faktiskt ”reggat” ett bloggnamn redan ”Boktorsken” fick det bli, vi får se hur mycket ”torskande” det blir med tiden. Fast till nästa mässa så kanske jag förvandlats till en av ”Er”!
  Var rädd om dig på alla sett så ses vi förhoppningsvis i bloggvärlden!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

 3. Emma skriver:

  Hade jag varit i Sverige sa hade jag definitivt kommit forbi och sagt hej! Min bok ar ju redan signerad! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s