Efter Bokmässan

Det har varit några intensiva dagar i Göteborg, men nu är jag i Stockholm hos en kompis och kommer att vara här till fredag. Det finns mycket att uppdatera om, men inspirationen från mässan är extrem och jag har precis påbörjat en ny roman på riktigt alldeles nyss. Jag har funderat och planerat lite med den under hela sommaren, men med att börja på riktigt innebär:
* Dagliga skrivarmål (tänkte testa 3000 ord under dessa dagar i Stockholm, återstår att se hur det går)
* Karaktärsdrag hos karaktärerna formas och skrivs ner
* Synopsis (egentligen min allra första då jag vid tidigare romanskrivande ansett att jag inte behövt någon, hur sant det nu har varit)

Åter till dokumentet. Och musiken.

Detta inlägg publicerades i Bokmässa, Skrivande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Efter Bokmässan

  1. Annelie skriver:

    Vilken genre är det nya manuset i?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s