Min dag

imageIdag har jag haft en riktig sådan där författarskrivardag som man hör att folk håller på med då och då. Sitta på café i flera timmar och bara skriva, skriva, skriva … Det gjorde jag idag. Satt i tre timmar på Café Blåbär här i Stockholm och sippade på en jordgubb/mango-smoothie. Hade nog kunnat sitta ännu en timme, men batteriet i datorn tog slut rätt snabbt då jag lyssnade på Spotify samtidigt, uppdaterade mig på lite ny musik. Fanns en hel del riktigt bra, men när Timberlakes nya låt om att fucka eachothers mother störde det skrivandet något. Efter viss beklagan över detta på Twitter fick jag dock veta att det är en ironisk låt och det var väl för tur … jag trodde ju att det slagit om helt för herr Timberlake. Sedan hur man ska kunna veta att den är menad som ironi vet jag inte …. well well.

Den här låten gillar jag däremot skarpt. Har dock inte Spotify Premium och mina max antal lyssningar var ju fyllda inom en timme … buhu. När jag först såg låttiteln högst upp på topplistan tänkte jag bara herregud, vad är nu detta … och vad är det för titel …? Och de första femton sekunderna …? Men sen. Majgad hey katten. Det svänger ju typ!

Detta inlägg publicerades i Musik, Skrivande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s