”Kär lek?” har recenserats hos Boktokig

”När jag sa att jag inte hade läst Kär lek sa en tjej. ”Lyckos dig som har den kvar”. Jag förstår nu vad hon pratade om. Jag kan gratulera alla som inte har läst den ännu. För de har en härlig läsning framför sig. Först hade jag tänkt ge bort boken till en som jag vet skulle älska den, men den här boken får allt stanna i min bokhylla. Hon får köpa sig ett eget exemplar. Boken påminner mig om tiden då jag var student och bodde i korridor. I den korridor där jag mötte min stora kärlek.  Kär lek är en verkligt mysig bok om att vara kär i någon. Det är kärlek och humor i en underbar kombination.”

Hela recensionen finns här.

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s