Mission impossible

Jobbar vidare med bokprojektet inom kulturminnesvård. Har precis hämtat ännu mer material för research, så nu har den här Malin en del att stå i. Har även försökt boka en tid för att intervjua en person, men den här personen är helt omöjlig att säga en tid till. Man får helt enkelt nöja sig med svaret: ”Nja, ring när det börjar vara dags”. Men det kanske blir så när man varit pensionär i över två decennier, och innan dess själv bestämde sina arbetstider. Lite roligt är det i alla fall 🙂

Detta inlägg publicerades i Gallejaur. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s