Tre sidor i SOLO – check!

image

image

Texten och alla illustrationerna är jättefint disponerade, men ironiskt nog är första meningen fel. Det står ”Hur ignorerar man någon som bor bara ett stenkast bort?”, men på baksidan av ”Kär lek?” står det ju snedsteg, inte stenkast. Snedsteg är ju liksom själva ordvitsen 🙂

image

Skummade igenom texten, men tycker fortfarande den är lite jobbig att läsa. Och det lär väl aldrig ändras, kan jag tänka mig! SOLO har, precis som ungefär alla andra, lite problem med titeln. Det står ”Kär lek?”, ”Kär lek”, ”Kärlek” och ”Kärlek?”. Är den så svår? Tydligen.

image

Vet inte riktigt vad som inspirerat till illustrationerna (förutom OMG och mobiltelefonen då, haha!), men märkligt att någon lagt ner tid och pengar på att göra något för min text. Något säger mig också att det säkerligen tagit betydligt mer tid än vad man kanske tror (brukar göra det).

image

Man kan också vinna boken genom att mejla solotavling@fridaforlag.se. Märk mejlet ”Kär lek?” 🙂

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tre sidor i SOLO – check!

  1. @tantdeluxe skriver:

    Gratulerar till framgången 🙂

  2. Stort grattis! Mycket imponerad av hur du fått ut din roman. Ska snart sätta tänderna i den också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s