Söndagspromenad

imageSöndagspromenad med ljudböcker samt James Morrisons nya album står på schemat. Jag har aldrig lyssnat på någon hel ljudbok vad jag kan komma på, knappt lyssnat på någon alls faktiskt. Det blir ”Brobyggarna” av Jan Guillou samt någon sorts ”självhjälpsbok”. Inte riktigt så, men något åt det hållet tror jag att det är. Har inte läst något av Guillou förr (förutom hans biografi då), och ”självhjälpsböcker” kan vara bra, men även åt andra hållet. Den är dessutom på engelska så det återstår att se hur språket är. Alltför mycket facktermer orkar jag sällan lyssna på.

Vad gör mina bloggläsare denna söndag? 🙂

image

Detta inlägg publicerades i Läsande, Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Söndagspromenad

 1. Annika Bengtsson skriver:

  Precis som alla söndagar på jämna veckor jobbar jag. Redigerar sidor från den lilla världen (lokala nyheter) och den stora världen (tunisiska valet, turkiska jordbävningen, libyska frihetskampen, eu-toppmötet). Så kan också en söndag se ut.
  Fick du förresten bokpaketet med mina tre romaner? Bra, i så fall. Illa, om det inte kom fram.

  • malinthewriter skriver:

   Låter som en trevligt omväxlande söndag ändå måste jag säga 🙂 Jadå, de kom fram för längesen! Läser dock ca 1 bok i veckan nu utöver kurslitteratur så det lär kanske ta en stund innan jag hinner dit.

 2. Annika Bengtsson skriver:

  Du behöver inte alls känna dig tvingad att läsa. Jag vet hur det är när bokhögarna bara växer. Skönt att paketet kom fram i alla fall!

 3. hur får du de där plupparna att sitta kvar i öronen? mina faller bara ut hela tiden. jag tror jag är vanskapt.

  • malinthewriter skriver:

   Hörlurarna var dyra och det följde med tre olika storlekar på pluggarna, men det var tre års garanti så jag får väl hoppas att det lönar sig!

   Du har antagligen för stora om de faller ur 🙂 Plus att det brukar ta ett tag innan man vänjer sig vid dem.

 4. Emma skriver:

  Hej Malin!

  Jag seglade in på din blogg för första gången via en annan skrivblogg. Och vilken lycka! Äntligen en skrivblogg av någon som kan skriva! Okej, det finns flera bra skrivbloggar där ute i cyberrymden men de är sällsynta och det är alltid kul att få bookmarka en nyfunnen. Har gottat mig i ditt recensionsarkiv. Fortsätt recensera!!!

  /Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s