Hur ska jag göra?

Jag har ställt en fråga på ”Kär lek?”s sida på Facebook, som ni gärna får hjälpa mig med:

Jag skriver ju på flera andra böcker och det känns inte helt rätt att skriva om dessa på den här sidan, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Ska jag göra en sida för förlaget till att börja med, en sida för varje bok, en sida för bloggen som heter typ malinthewriter.se eller hur borde jag göra tycker ni?

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hur ska jag göra?

 1. Johan Lindback skriver:

  Det känns väl enklast att skapa en sida för den bok som för tillfället är ”aktuell” och sedan använda den sidan för alla böcker? Tror att det är enklare att få ett bra genomslag för sidor för böckerna än en sida för förlaget (”alla” vet vad boken heter, men ”ingen” minns vad förlaget hette). Så tänker iaf jag.

 2. Desirée skriver:

  Jag tycker du ska samla på ett ställe så folk slipper ”irra” runt efter dina böcker 🙂

 3. Susanne Ahlenius skriver:

  Hej Malin
  jag har hittat ett företag som ”gör” hemsidor åt författare. Där kan du får idéer till hur en författar sida kan se ut. Jag tänkte försöka anlita dem när jag har kommit så långt till att ha något att sälja 🙂 Just nu skriver jag och är precis i början av en mycket lång och vad jag tror en inspirerande, jobbig men sanmtidigt spännande framtid.

 4. Susanne Ahlenius skriver:

  jag glömde skriva adresen 🙂 xuni.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s