Det här med att jag läser min egen bok … nu igen

Jaha. Det tog ju inte många sidor innan jag började … hm, kanske skulle ändra det här, och det här, eller det här … men nej. Det ska jag ju inte, det kvittar, den får vara som den är nu. Börjar jag ändra en grej så blir det en till och så blir det fel någonstans. Och så måste jag granska all layout och radbrytningar igen. Och syftet med att ändra lite korrektur är ju att bara ändra små fel, som dubbla skiljetecken och sådana missar. Inte handling, inte språk. Jag måste påminna mig själv om detta hela tiden, men har skaffat mig en sån där theme song (haha, jag borde verkligen sova nu!). Varje gång den där påträngande tanken om att ändra något börjar bulla upp sig börjar jag nynna på …

Hahaha. Jag fnissar ju mest nu. Borde verkligen sova, och lär antagligen få läsa om det där kapitlet jag – så att säga – korrekturläste nyss.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s