Magic moment

Jag skriver ut lite reklamblad som ska delas ut på väl vald plats. Det är ett dubbelvikt A4 med utskrift på båda sidor. Den svartvita sidan skriver jag ut med en skrivare, och sidan med färg på en annan. Och vet ni. Första försöket när jag skulle skriva ut den andra sidan så blev det rätt. FÖRSTA FÖRSÖKET! Tror aldrig det har hänt förr. Jag brukar alltid behöva vända både sida och håll minst tre gånger innan det blir rätt.

Ah. Man får vara glad för det lilla hörrni.

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Magic moment

  1. Hemmamannen skriver:

    Fanns det Nobelpris i utskrifter skulle du ha det som i en liten ask! Lyckas aldrig med sånt. Och färgskrivaren på jobbet står 2 kvarter bort (känns det som). /Tågtristess

  2. Annika skriver:

    När jag ska skriva ut adresslappar för att skicka iväg bokpaket med Postens företagspaket blir det ALLTID fel (och det händer inte tillräckligt ofta för att jag ska lära mig åt vilket håll etiketten ska läggas i skrivaren). Jag trodde att jag var ensam om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s