Och hur blev det, det där med iPad?

Förra veckan tänkte och diskuterade jag mycket kring det här med att investera i en iPad (eller annan läsplatta, men hade väl siktet inställt på iPad redan från början och det bytte inte direkt riktning efter en del kommentarer och diskussioner …).

Dock kommer jag nog inte att köpa någon nu. Den är helt enkelt för dyr och jag är inte i stort behov av en förutom till att just testa egna e-böcker, som jag inte ens vet om jag själv kan göra ännu. Och vad kostar den? 5000-6000 kr … Blir lite snål, i synnerhet eftersom jag köpte en superb minidator i somras. Så jag behöver inte heller någon iPad för att den är liten och enkel att ha med sig, då jag redan har en sådan dator.

Men ute ur spelet är absolut inte iPad, men jag hoppas på mellandagsrea av fin kvalitet. Det är, trots allt, inte särskilt länge kvar till jul. 🙂

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Och hur blev det, det där med iPad?

  1. om man bara ska läsa, kanske man inte väjler iPad

  2. Johan Lindback skriver:

    Tipsar gärna om en sån här, den kostar bara 2000 (går inte att surfa på, men fyller sitt syfte): http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/surfplatta/PRS350S/sony-ebook-reader-pocket-edition

    (Och självklart kan du göra egna e-böcker!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s