Provläsningsavsnitt

Nu har jag precis mejlat in provläsningsavsnitt till provlas.se, hoppas det fungerar! Jag tyckte det var svårt att veta hur mycket/lite som borde vara med, men jag får väl se vad ni säger sen … hoppas det blir bra!

Nu ska jag fortsätta korrläsa så jag kan göra e-bok nångång. Den nya tekniken är ju fantastisk, men den gör ju också att jag kan hålla på med olika format och anpassa till allt möjligt hur länge som helst. Häromveckan var det någon som tyckte att jag borde läsa in ett kapitel i veckan som ljudbok. Eeeeh njaaa ….

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Provläsningsavsnitt

  1. Camilla skriver:

    Jaaa, ljudbok! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s