När böckerna börjar ta slut

image

Jag fick en stor beställning från Förlagssystem häromdagen, och efter den har jag inga lådor med böcker kvar! Här nere i Malmö har jag några ex av den andra tryckningen kvar, och några av den första. Likadant uppe i norr. Jag har ganska länge känt att jag har lite böcker, men alltid har jag hittat någon låda någonstans men nu är det slut med det. Knäppt.

Förlagssystem köper inte böckerna direkt, utan agerar återförsäljare ut mot bibliotek och bokhandel. Jag blev så förvånad över deras order eftersom de varje månad skickar uppdatering på hur många böcker som finns kvar, och förra månaden hade de 22 ex kvar. Jag vet inte vad det beror på, men kanske det är att Bibliotekstjänsts katalog med recensioner har kommit ut nyligen som gör att det bara är några fåtal böcker kvar. Märkligt. Men jag klagar inte. Vet bara inte vad jag ska hitta på för en kartong till 25 böcker … 🙂

Först när jag såg att det var en stor beställning tänkte jag att det måste vara från Adlibris, för där är det (också) bara ett fåtal ex  kvar. Men nä. Får väl vänta några köp till där, antar jag.

Det kommer antagligen att dröja lite med en tredje tryckning till dess att min nya roman är klar (ja, jag är optimistisk … 😉 ), men vill man ha ett tryckt exemplar kan det vara en idé att beställa från Adlibris , Bokus eller direkt härifrån bloggen om man vill ha signerad. Om du bloggar och vill recensera min bok kan du gärna skicka en förfrågan till malinthewriter@gmail.com .

Nej nu måste jag verkligen skriva vidare. Längtar efter en ny bok att ta hand om. 🙂

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till När böckerna börjar ta slut

  1. Annika skriver:

    Hos mig står försäljningen stilla just nu, men den tar förhoppningsvis fart igen när mina två pocketböcker kommer, förhoppningsvis i april. Imponerande att du snart sålt slut andra tryckningen. Jag vet ju inte hur många exemplar du har tryckt varje gång, men det imponerar i alla fall!

  2. Emmas Bokhylla skriver:

    Vad roligt att höra, jag är oerhört imponerad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s