Och svaret är …

image

…. Zlatan! Anledningen är helt enkelt att den var mycket mindre och det känns som om den kommer att läsas ut ganska snabbt av den anledningen. Har redan läst ganska långt (började dock lite märkligt med flera sidor namn …) och vill läsa mer …

image

… men måste ju erkänna att gosig katt helt klart gör det enklare att läsa …

image

… och så har jag ÄNTLIGEN fått tag i den här!

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen, Läsande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Och svaret är …

 1. sara skriver:

  Hej! 🙂
  För det första: Tack för en super bra blogg! 😀

  Jag undrar en grej om redigering… eller ja, jag undrar allt. Jag har nyligen skrivit klart ett första utkast och ska börja redigera. Men jag har liksom fastnat. Jag vet inte riktigt hur jag ska komma i gång eller hur man går till väga. Att skriva har jag alltid gjort, men detta är den första gången jag redigerar ett manus. I början av nästa år tänkte jag kontakta dig och be om hjälp med manusassistans. Men jag behöver ju redigera en del innan eftersom det jag har nu endast är ett råmanus.

  Så det jag undrar är om du skulle kunna skriva ett inlägg med några redigerings tips. Vad man ska tänka på, hur man får distans o.s.v.

  Jag skulle verkligen uppskatta svar,
  Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s