Status: Fjärde advent

image

Status: Somnade sent, vaknade tidigt (av väckarklockan, bör tilläggas). Jag är ingen morgonfågel, snarare nattugglan itself (av olika anledningar, kanske bloggar om dem en annan dag), men när väckarklockan ringde var det som bara … jaha, nu är det morgon.

Nu kanske ni tänker, men jisses vad hon svamlar, också om så är har ni säkert rätt, men nånting måste jag ju göra när jag är vaken redan klockan 9 trots att jag inte har någon ”måste”-anledning. Istället ska jag idag läsa, skriva och städa lite. Läsa, skriva, läsa skriva, läsa, skriva. Nu ska jag fortsätta läsa Calle Brunell …

Önskar er alla en finfin fjärde advent! (Hur galet är inte det?! Men jag orkar inte ens bli julstressad, jag bestämde mig för att strunta i det i år. Allt blir så mycket roligare då. Hihi)

Detta inlägg publicerades i Läsande, Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s