GOD JUL!

Bästa sättet att uppnå inre frid är att göra klart alla saker du har påbörjat, så jag bestämde mig för att se mig omkring här hemma om det var något som inte var klart … Så nu har jag tagit resten på rödvinsflaskan, Baileysen, de sista 14 ölen i backen och den sista litern i biben, en chipspåse, ostkrokar, ett halvt glasspaket och 54 valnötter. Jag avslutade även resten av Stesolid-burken, valiumkartan, lyckopillrena samt en halv karta med blå piller för det där med återuppståndelsens skull.

SNACKA OM INRE FRID! Och att jag ser nu fram emot en vit, lugn och fröjdefull jul! Och du ANAR INTE hur BRA jag mår! Men jag förstår inte varför polisen vill ha ner mig från elledningen nu? Jag försöker ju bara få lite spänning i tillvaron? Så med polisen hängande i den bortre stolpen på väg upp, tar jag tillfället i akt och önskar dig och de du håller kära EN RIKTIGT GOD JUL! ♥ ♥ ♥

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till GOD JUL!

  1. Eli skriver:

    Haha, underbart. God Jul 🙂

  2. Anneli skriver:

    Vilken underbar jul! Hoppas att fortsättningen blir lika skön och kanske rent av lite fridfull 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s