Jul, jul strålande jul!

Då var den julen ikapp och förbi. Det har varit ganska lugnt här. En mysig julafton med god mat, julklappsöppning och kortspel. Mormor fick fyrtal i tvåor, jag blev nollad. Jag fick en massa trisslotter men vann jag något? Nej, inte det. Då kan man ju tänkas bli lite bitter, men istället förstår vi ju att det innebär att 2012, då får Malin tur i kärlek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På juldagen behagade jag mig ut på juldans, något som brukar vara en årlig tradition men de senaste två åren har jag inte varit där. Nu kändes det dock dags igen, och tur var det för roligt hade jag! Det var ovant också då många kom fram och pratade om boken. Mycket beröm, vilket jag inte är särskilt bra på att ta till mig. Den vanligaste öppningsrepliken under kvällen var ”aaah jag har inte hunnit läsa din bok ännu!” följt av ursäkter, ursäkter och rodnande kinder. Som om jag skulle bli jättesur, haha! När jag fick höra det för tionde gången började jag faktiskt skratta. 🙂

Innan jag kom mig till utestället var jag på ett par förfester. När vi skulle lämna den första så sa min kompis ”Vi måste ha en svarttaxi!” varpå jag tänkte, aha … finns det verkligen sådana här? Ok, i Malmö finns det ju fler svarttaxibilar än vanliga, men i Arvidsjaur? Precis när han sa det skulle vi gå över Storgatan och det kom en bil körande som han vinkade till. Och bilen körde in till sidan, min kompis öppnade en dörr och frågade ”Hej, kan ni köra oss till ett ställe?” och de i bilen bara .. ”Javisst”. I bilen var det tre ungdomar, och vi var tre så ja … jag fick liksom ligga … uppe i taket. Jisses. Jag skrattade så jag trodde hjärtat skulle sluta slå.

Väl på nattklubben, jag kom dit ovanligt tidigt, så rullade allt på. En riktigt trevlig kväll som resulterade i att jag inte gick och la mig förrän 6.30 vilket i sin tur gjorde att gårdagen var ungefär … såhär:

Det där med att man tar sig en tugga äpple och kommer ihåg ”ah, just det. Jag beställde ju P2 igår med extra mycket Apple Sourz”.

Det där med att man tar sig en oskyldig liten Marianne-godis och kommer ihåg ”ah, just det. Jag beställde ju flera Mojitos igår”.

Det där med att man tittar på duschtvålen och kommer ihåg ”ah, just det. Jag beställde ju en rosa drink igår”.

Det där med att man försöker ha huvudet mer än en meter över havet och blir påmind om ”ah, just det. Jag beställde ju tequila igår”.

Och så det där med att man tittar i plånboken och … haha nä, tittat i plånboken har jag såklart inte gjort. 😉

Jag har alltså haft en ganska läs- och skrivfri jul, men jag tror jag behövde en liten paus. Hoppas ni alla har haft en toppenjul!

Detta inlägg publicerades i Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s