Ska prata om böcker och skrivande i Glommers(träsk) på onsdag!

Jag fick en förfrågan innan jul om jag ville komma till biblioteket i Glommersträsk och tala om min bok och mitt skrivande, och det vill jag såklart!

Glommersträsk är byn där jag har gått hela grundskolan, och spelat volleyboll lika länge. Föräldrarna till mig och mina vänner i husen bredvid fick ständigt turas om att skjutsa oss en mil enkel väg till Glommers i olika ärenden. Var det inte disco, teaterträning eller besök på ungdomsgården så skulle det ses på ishockey, tränas volleyboll eller handlas smågodis hos Kioskhåkan.

Här är Parkskolan, där jag gick årskurs 1-9. I den lägre (och nyare) byggnaden till höger fanns årskurs 1-4, samt bespisningen och i den höga byggnaden till vänster årskurs 5-9. Dock renoverades skolan för några år sedan, och de lägre utbuktningarna vars dörrar har runda fönster har tillkommit, samt passagen som sammankopplar byggnaderna. På min tid fick vi minsann gå 30 meter utomhus när det var dags för lunch 😉 Biblioteket finns numera inne i skolan, vilket det inte gjorde på min tid. 😉

Finnbergs (Ica, men vi säger alltid bara Finnbergs. Herr Finnberg köpte för övrigt min bok häromdagen, undra vad han säger om att hans affär står med? Om han nu läser så långt, vill säga 😉 ). Hit sprang vi ofta på skolrasterna och köpte sura S, Banana Skids, Jenka och klubbor.

Tydligen så är det tänkt att jag ska läsa högt ur min bok på onsdag. HAHA. Vad ska jag läsa, tycker ni? Slutet kanske? 😉 Nejdå, jag vet nog vad som kan tänkas passa. 🙂 Så …

Onsdag 4/1, 18.30 i Parkskolans bibliotek. Det bjuds även på fika!

Hoppas vi ses!

Detta inlägg publicerades i Kär lek?, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ska prata om böcker och skrivande i Glommers(träsk) på onsdag!

  1. Mats Klockljung skriver:

    Jag har många favoritavsnitt, det ska bli spännande att se vad du väljer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s