Författarkvällen

Ikväll hade jag mitt allra första författarbesök och femton personer var vi som i snöovädret hittat till biblioteket. Det var jättekul! Jag trodde att vi, det vill säga jag och Mats Klockljung som intervjuade mig, skulle sitta lite mer tillsammans med publiken men det har tillkommit en scen sedan jag var i skolan senast.

Det var bra träning att få sitta där och dessutom tala i mikrofon. Det svåraste innan var att jag inte hade någon aning om vilka personer som skulle dyka upp, och när jag träffat bokintresserade människor tidigare har det ofta blivit mer allmänna diskussioner om bokbranschen och skrivtekniker i stort men nu handlade det verkligen om mig och min bok. Det kändes konstigt. Märkligt att prata så mycket om sig själv, jag ville hela tiden ställa frågor tillbaka. Och högläsning. Det var då höjden av märklighet att läsa högt ur sin egen bok. Men ganska roligt ändå.

Har tyvärr inga bilder, det glömde jag bort men det blixtrade en del så det borde finnas någon annanstans … 😉

Det var även en journalist där så antagligen dyker det väl upp någon notis i PT eller Norran inom ett par dagar. Jag hade kunnat skriva ännu mer tankar och reflektioner om kvällen, men jag är så trött. Man kan ju tänka sig, eller jag tänkte i alla fall det innan, att jag efter detta skulle vara full av energi och inspiration till att fortsätta skriva när jag kom hem, men alltså. Helt söndertrött, men det är väl inte så konstigt heller. Jag har ju gjort mitt första författarframträdande och såklart varit lite orolig över hur det skulle gå i några dagar. Och nu har det släppt.Mot sängen, Jobs (den boken tar aldrig slut), fylla i målen samt planera lite inför morgondagen.

Stort tack till alla som kom idag!

Detta inlägg publicerades i Kär lek? och märktes , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Författarkvällen

 1. Camilla skriver:

  Men jag måste vara skadad av bibelvetenskap och av att aldrig använda apple-produkter. När du skrev Jobs dök bilden av Jobs bok i GT i Bibeln upp istället för biografin om Steve Jobs…

 2. Johan Lindback skriver:

  Låter som att det gick riktigt bra, snöovädret till trots. Kan tänka mig att ”världsmetropolen” Glommersträsk är ett lagom ställe att börja på 😉

 3. Mats Klockljung skriver:

  Det var jättekul att Bok&Biblioteksmässan i Glommers, dvs Parkskolan, fick ha dig som första gäst. Vi ser fram mot att prata skrivarkurs med dig senare.
  Hälsningar från MATS K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s