Läsarbrev :)

Kan avslöja att … nej, jag får tyvärr inte massvis av sådana här mejl dagligen. Bra inledning för helgen dock 🙂

Hej!

Säkert får du massvis av sådana här mail dagligen, men jag måste få säga att din bok är fantastisk! Värme och humor, så att man småfnissar genom varenda mening, och samtidigt ärlig och inspirerande! För varje sida jag läser blir jag säkrare på att det är i den här stilen jag själv vill skriva när jag kommer till skott med den tilltänkta Romanen. Dessutom bor jag i Malmö. Riktigt kul att få läsa om sina hemtrakter, och norrlänningarnas synvinkel av denna ”farliga” stad. Den enda ångesten boken inger är den där ”den får inte ta slut känslan”. Inget går upp mot att läsa en bra bok för allra första gången, och jag snålade med de sista sidorna för att slippa skiljas åt. Mitt syfte med det här mailet är helt enkelt att tacka för en toppen-bok! Fortsätt att skriva, skriva, skriva lika modigt, underhållande och fängslande!

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s