Redigerar manus

Jag redigerar manus nu, men det går lite trögt, jag får liksom inte riktigt in rutinen på det hela. Måste skärpa mig. Varje dag kommer jag på en idé till något annat jag vill skriva, men det får jag ju inte. Jag ska skriva färdigt den här först. Ska, ska, ska. Dessutom har jag kommit på en ny titel som känns lite bättre (i alla fall just nu) än de andra titlar som den tidigare haft (vilka är många, säkert sju).

Igår köpte jag Scrivener som så nu har jag det på min lilla Air. Styr upp manuset. Får överblick. Lägger in kommentarer jag själv skrivit från Word som jag sedan ska klara upp. En del låter ungefär såhär: HAHAHAHA SKRIV OM DETTA STYCKE DET ÄR JU KATASTROF!

Well, varför linda in det …

Detta inlägg publicerades i Sanning och konsekvens, Skrivande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Redigerar manus

  1. Peter J Olsson skriver:

    Har precis börjat nosa på scrivener, som övning har jag lagt in ett vilande, framtida projekt – verkar smidigt.
    Ska nu testa den på ett föredrag.

  2. Annika skriver:

    Jag brukar också vara rak och ärlig när jag redigerar och kommenterar mina manus. Exempelvis: ”Idiot! Det här är uselt!” Som sagt, varför linda in det, det gör andra mycket bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s