Skrivkoma är uppe igen!

Skrivkoma har kommit lite i andra hand de senaste månaderna på grund av tidsbrist, men nu är det igång igen! Läser idag ett nytt manus och hade nästan glömt hur roligt det faktiskt är. En del brukar fråga mig hur jag gör om jag får in ett manus som är ”jättedåligt”, men för mig spelar det egentligen inte någon roll. Vi är alla olika i vårt skrivande men har ändå en sak gemensamt: Vi kan alltid bli bättre.

Då jag kommenterar både direkt i manuset plus ger ett sammanfattat utlåtande brukar det bli rätt mycket att ta av, men huruvida skribenten är mycket bra eller nybörjare har inte någon större betydelse för hur mycket eller lite feedback denne får. Utgångspunkten kan vara lite annorlunda, men det är allt.

Hej Malin! Jag tycker att du har gjort ett jättebra jobb. Tycker alla dina kommentarer och synpunkter var väldigt spännande och nyttiga. Speciellt de där du varnar för klyschor, finns inget värre. Tack igen!
Johan A

 

Detta inlägg publicerades i Skrivkoma. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s