”Only Robinson Crusoe had everything done by Friday”

Har flera dagar i rad nu vaknat innan väckaren ringer och lyckats att inte somna om. DET är ett vårtecken, vill jag lova. Allt blir så mycket lättare när det är ljust ute. Tror jag var en björn i mitt förra liv eftersom jag är så sjukt trött på vintrarna.

Jag hade ett paket från dhl som skulle levereras idag mellan 10-14 (de har ju bättrat sig, sist skulle det levereras mellan 8-17. Kul att vänta en hel dag), men så ringde en glad gubbe alldeles nyss så det har redan kommit. Jag trodde det skulle vara tillbehör till mobilen, men det visade sig vara ett paket från Bonniers! Första gången jag får rec.ex levererade till dörren. Visserligen skönt att slippa släpa hem dem från posten. 🙂 Har inte öppnat paketet ännu, men återkommer med dess innehåll. I och för sig kan man ju kanske tycka att jag borde minnas vilka böcker jag beställde häromveckan, men …

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Only Robinson Crusoe had everything done by Friday”

  1. emanuelalmroth skriver:

    Haha, så sjukt roligt citat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s