Hot på öppen gata här i Malmö

20120213-224245.jpg

Det var några kaxiga småkillar ute och lekte i snön när jag gick till Willys tidigare idag. ”Ska jag kasta på dig? Va?” sa en av dem och höll upp en snöboll mot mig när jag precis skulle passera. ”Det borde du nog låta bli”, svarade jag. ”Sääkert! Varför skulle jag göra det? Va? Va? Om fem sekunder kastar jag”, fortsatte han. ”Jag är uppvuxen i en igloo så du borde nog välja dina snöbollskrig lite bättre”, svarade jag. ”*Gulp* Jag skämta ju bara haha”, sa han.

Detta inlägg publicerades i Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hot på öppen gata här i Malmö

  1. anna e skriver:

    De hörde ju på dialekten att du talade ”sanning” fniss… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s