Leaving on a jetplane

Hej bloggen.

Jag nattsuddar. Om några timmar åker jag till en varmare plats, planet lyfter så tidigt att jag är nojig över att missa det. Jag brukar visserligen vara nojig över att missa tider, men alltså … den här tiden vill jag ju verkligen inte missa. Såklart. Så, därför: Vaken.

Idag har jag varit hos frisören. Jag pratade för mycket. Har ont i halsen. Och kroppen. Susar det inte i örat också? Vore ju typiskt att få öronproblem nu, precis när jag ska åka. Jag har ju inte haft det sedan lågstadiet, så ja. Det vore väldigt typiskt. Jag är trött. Och hypokondrisk.

Det känns som om jag sover. Drömmer. Tittar på SVT, repris av Grammisgalan. Ola Salo sitter på en vit låtsashäst. Ola har en märklig kycklingdräkt, den är liksom … vit. Och människor sjunger. Ja ni hör, som i en dröm. Dessutom säger han pinsamt märkliga grejer.

Tidigare idag hade jag bryderier över det här med böcker, vilka som skulle få följa med och vilka som skulle det ej. Fick med Keplers ”Eldvittnet” (hoppas verkligen den är bra för den är ju astung), ”3 sekunder”, ”Överenskommelser”, ”Den enögde kaninen”, ”Istället för dig”, Nånting med route 66, en fackbok om hur man får 4-timmars arbetsvecka samt en annan om hur man går ner i vikt med mindfulness. Kändes som en bra kombination. Mm. Sedan någon mer bok också, men minns inte riktigt. Jo, Mercury följer ju också. Såklart.

Jäklar vad jag svamlar.

Detta inlägg publicerades i Musik, Privat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Leaving on a jetplane

  1. Malin skriver:

    Det helt fantastiskt med värme. Är inte ett dugg avundsjuk eller så… 😉 Låter som att vi får många recensioner när du kommer hem igen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s