Brother Louie

Har ju hur mycket som helst jag vill blogga om, men får ta tag i det till veckan. Idag åkte min bror hem efter att ha varit här över två veckor (varav just två veckor spenderades i Egypten). Det har varit hur trevligt som helst och känns nästan lite konstigt att vara själv nu, men det är väl behövligt när jag ska styra in kursen på manusskrivande, manusgranskning samt uppdatering av vad som känns som tusen hemsidor … 🙂 Men jag är redo. Var verkligen i behov av en uppladdning, och det har jag fått!

 

 

Detta inlägg publicerades i Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s