Netto, Emmaus, bodybalance och jag

Idag blev det vårens (JA! VÅRENS!) första långpromenad. Riktigt skönt var det! Jag gick förbi Emmaus och lämnade lite kläder och väskor som jag ändå aldrig använder. Spanade bland alla böcker (de har ju en del …) och hittade ett par som jag nog kommer att köpa nästa gång jag är där.

Efter att jag gått en lång sväng till gick jag in på Netto på vägen hem, men alltså … jag förstår mig verkligen inte på den kedjan? Ok att man vill ha betonggolv och lite allmänt rough för att förstärka ”konceptet”, men hur kan det alltid vara gamla grönsaker? Och mögliga frukter? Och det är ju så rörigt i frysdiskarna att man knappt orkar titta ner ens. Jag tittade igenom veckans erbjudanden innan jag gick in i butiken och fann en del intressant, men tror ni det fanns någon form av annonsering inne i affären? Nej! Man skulle alltså ta t ex två av samma vara och hoppas att man tagit rätt. Ah well, life goes on. 🙂

Ikväll när jag var på bodybalance kom det in tre tjejer på passet som aldrig varit på det förr och de ställde sig precis framför mig. En av dem sa ”så nu ska vi ha avslappning en timme alltså?” och alla fnissade. Det är knappast någon ovanlig föreställning, men bodybalance är ju ganska långt ifrån yoga så innan uppvärmningen var slut var hon helt svettig. Hej, hej avslappning! 😉 Älskar dock bodybalance och den här veckan har det kommit ett nytt pass (det byts ut var tredje månad) och det är så himla bra! Mycket jobbigare än det förra och dessutom betydligt bättre musik vilket också är viktigt. Härligt dag! Som nu ska avslutas med en snabbdusch och sen kolla 30 grader i februari (började kolla på svtplay igår och blev helt fast!).

”It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade.” ~Charles Dickens

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Netto, Emmaus, bodybalance och jag

  1. Fia Filur skriver:

    Vilken härlig dag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s