En ”Kär lek?” i förändring?

Jag har ställt den här frågan förr, men nu gör jag det igen. Jag har ju en sida för min debutroman ”Kär lek?” på Facebook, som finns här. För ett tag sedan gjorde jag en ny sida till min nya roman ”Sanning & konsekvens” men kända ganska snabbt att det lär bli jobbigt med flera olika platser, både för mig och för de som vill följa mina olika påhitt. Så vad jag funderar på nu är att helt enkelt ändra namnet på ”Kär lek?”-sidan till något av följande:

Contrast förlag (eftersom det är vad mitt förlag heter och där mina nuvarande och framtida projekt kommer att utvecklas)

eller något i stil med

Malin Johansson – författare
Författaren Malin Johansson

Eller bara

Malin Johansson

?
Vad tror ni? Jag har så svårt att ta ett beslut men nu MÅSTE jag göra det snart, väldigt snart … Kanske det är bäst att bara ha Malin Johansson? Det står ju Författare under texten ändå? Gah! Vad tycker ni?

Detta inlägg publicerades i Privat. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till En ”Kär lek?” i förändring?

 1. Smäm skriver:

  Tycker att det verkar smart med 1 sida för dig som författare.

 2. Sue skriver:

  Jepp en sida för dig som författare, det känns som att den håller längst.

 3. Mi skriver:

  En sida helt klart. Det blir enklare både för dig och för dem som vill uppsöka dem. Ditt namn är ju mer inarbetat än förlagsnamnet. ”Malin Johanssons böcker” kanske?

 4. Johan Lindback skriver:

  Håller med de föregående talarna. Att ha en samlad fb-sida gör ju dessutom att det blir enkelt att nå alla som gillar den med info om nya böcker, det kan nog bli lite ”inflation” i fb-sidor annars.
  (Men undvik att gifta dig för ofta, så att du måste byta namn på sidan igen;)

 5. malinthewriter skriver:

  Nu finns en enda sida för alla mina projekt 🙂 http://www.facebook.com/malinthewriter2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s