Ny Murakami

20120317-185536.jpg

20120317-185551.jpg

Verkar helt klart finnas risk för Murakami-mani, dvs när boken är slut förstår man ingenting av världen. Ska även bli kul att läsa en kortroman. Det händer inte ofta!

Nån som läst denna? Vad tycker ni om Murakami?

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ny Murakami

 1. bokdivisionen skriver:

  Har inte läst denna men älskar att kliva in i hans världar!

 2. Den ligger i min bokhög och ska strax bli läst.

 3. Jag har läst den men föredrar nog hans längre romaner ändå, de blir ju liksom som världar som man sugs in i och inte gärna vill ta sig ur!

 4. Mi skriver:

  Jag kämpade mig igenom ”Fågeln som vrider upp världen” för att några av mina vänner (de som brukar tycka ungefär som jag) höjde den till skyarna. Jag läste och läste och väntade hela tiden på en poäng som aldrig kom. Den lämnade mig ganska oberörd. Förmodligen för att mina förväntningar var höga, att förväntningarna var av annat slag och att jag läste med fel perspektiv. Kanske jag vågar närma mig den här korta.

  • malinthewriter skriver:

   Åhå. Jag gillar verkligen den också! Dock tror jag det kan vara bättre att börja med Norwegian wood när det gäller Murakami. Fågeln som vrider upp världen är ju en av hans tjockaste så jag tror det lätt kan bli för mycket om man inte är ”van” … 🙂 Så Norwegian Wood rekommenderar jag verkligen, en av mina absoluta favoriter!

 5. Viktor skriver:

  Efter mörkrets inbrott är mycket bättre på engelska, förutsatt att man kan läsa engelska böcker utan att stup i kvarten slå upp ord. Nästan alla av Murakamis böcker är översatta rätt kasst till svenska… Rekommenderar att läsa speciellt After dark på engelska, om inte alla Murakamis böcker (eller japanska, om man nu kan det språket)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s