Jag erkänner, jag har flow

Jag är lite irriterad på mina karaktärer just nu, de låter mig inte vara ifred. Kunde knappt sova inatt. Tänkte på henne och honom, och honom, och honom , och henne. Jag vet ju vad det beror på, de har formats nu. Jag vet vilka de är, vad de gillar och inte. Jag läste någon som sa att skrivande är en form av schizofreni och det ligger en hel del i det. För jag börjar ju tänka vad de tänker, inte jag.

”First, find out what your hero wants. Then just follow him.”
Ray Bradbury

 (Inte för att jag skriver om några hjältar precis. Snarare svaga och osäkra personer som man stör sig på, men ändå)

Detta inlägg publicerades i Sanning och konsekvens. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag erkänner, jag har flow

  1. Låter ungefär som jag gör där jag tar reda på vilka personerna är, vad de vill och vilken situation som de befinner sig i och sedan ser vad som händer. Skrev ett inlägg om precis det på bloggen idag (www.ettknytt.blogspot.com) och kort efter hittade jag ditt inlägg… 🙂

    • malinthewriter skriver:

      Ja, visst är det fantastiskt (och irriterande!) när man känner hur personerna verkligen får ett eget liv? Tur det finns andra som skriver. Mina vänner lär ju tro att jag är schizofren vid det här laget … 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s