100 000 – det måste ju firas!

För några veckor sedan passerade ju bloggen 100 000 besökare, men då det var precis innan jag reste till Egypten hamnade det ju lite i skymundan. Dock inte nu längre, så därför kommer jag att ha lite tävlingar några veckor framöver där man kan vinna fina och roliga grejer. Det kommer att vara tävlingar med fokus precis som den här bloggen (nåja, för det mesta i alla fall) har haft – det vill säga läsande och skrivande.

Den första tävlingen publiceras redan senare idag, 18.00. Det kommer att handla lite om skrivarvanor och priset är något riktigt gott … och roligt. Tycker i alla fall jag men min humor är ju genial så det tycker säkert ni också. 😉

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s