Vill du utveckla ditt skrivande i sommar?

Förutom att jag skriver egna böcker läser jag ju även andras, och nu under sommaren finns en del tid avsatt till detta, så om du eller någon du tycker mycket om har manus som vill granskas är det här ett perfekt tillfälle. Förutom ett sammanfattat utlåtande på 2-4 A4 skriver jag även kommentarer direkt i texten vilket gör det enkelt att hänga med i mitt resonemang och verkligen se vad som menas.

VÅRFEBER! Just nu ges 500:- rabatt till alla som bokar in en lektörsläsning innan 1 april. Priset är 1900:- (ord. pris 2400:-, och det gäller upp till 200 000 tecken, därefter tillkommer 400:-/50 000 tecken). Vill du utveckla ditt skrivande i sommar? Mejla längden på ditt manus samt vilken vecka du önskar skicka in det för granskning (v. 13-35). Mejla till info@skrivkoma.se. Det går givetvis även bra att mejla frågor och liknande 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s