Releasefest Tareq Taylor

20120329-200720.jpg

Det var väldigt nära att jag inte skulle ha gått dit. Det krånglade med allt. Nån som skulle följa kunde inte, nån som kanske ville inte, nån som ville kunde inte … I sista sekund tänkte jag att jag går dit ändå, nån borde jag ju kunna tala med. Nån från förlaget om inte annat.

Väntade på bussen och mamma ringde. Trodde hon skulle svimma när jag sa vart jag skulle, jag som knappt vet vem Tareq Taylor är. Tydligen mammas matidol, som hon uttryckte det. ”Men har du inte sett Trädgårdsfredag? Det är ju såå braa! Greger!! (Min pappa) Har du hört?? Malin ska på release för Tareq Taylor! Och få äta hans mat!!” Inte så ofta jag hört mamma så entusiastisk, haha! Lovade att ta kort och säga hur maten smakade. Kändes bra att jag beslutat att åka dit särskilt som det är mammas MATIDOL (gillar det ordet, haha!).

20120329-200831.jpg

Hade svårt att hitta till slottscaféet men efter att ha irrat runt ett tag (och nästan hamnat på ett annat event inne på museet) hittade jag dit. Tog lite foton i det fina vädret också. 🙂

20120329-200849.jpg

Väl där så var det väl … sådär. Kände ingen. Ingen. Såg ingen från förlaget, ingen Tareq Taylor, ingen bok … visste knappt om jag kommit rätt. Det blev bara sådär märkligt. Typ som om alla känner nån och själv är man ensammast i världen. Blä. Såg någon som jag kände igen, från teve. På vägen hem kom jag på att han varit med i Sveriges Mästerkock.

Men i alla fall. Jag gick omkring där kanske 10 minuter, men det var inte nåt sånt mingel riktigt. De flesta satt ju ner och pratade redan med folk.

Jag gick ju till Lina Arvidssons release själv också, men då märktes det ju att alla inte kände alla så det var inte så svårt att bara sätta sig nånstans och prata med vem som helst.

Well, well. Mamma lär nog bli besviken. Jag som lovade att ta kort. Och hade tänkt köpa en signerad bok … Borde kanske ha gått dit tidigare. Men men. Mamma kommer hit om ett par veckor så då ska vi nog gå dit och äta i alla fall. 🙂

Ärligt talat så har det inte varit nån vidare dag, den här torsdagen. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Skoskav har jag också. Suck.

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Releasefest Tareq Taylor

  1. Webb-Sophie skriver:

    Du ska få en en bok till mamma och en till dig för att du så tappert kämpat med att ta dig dit. Nu ska det här blindstyret kolla upp synen till nästa gång 🙂

    /Sophie, Forma Books

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s