”Tre sekunder”, Roslund & Hällström

Den här kriminalaren läste jag på semestern, men då jag (av oförklarlig anledning …) inte skrivit ner något om den direkt den var färdigläst kan jag inte påstå att jag minns sådär jättemycket. ”Tre sekunder” handlar om en man som lever dubbelliv. Han är familjefar men också infiltratör i grovt kriminella kretsar, och det som är särskilt intressant med den här boken är vinkeln den har. När är det rätt att göra fel? När kan en olaglig gärning vara ok om den gör att andra kriminella åker fast?

”Tre sekunder” har blivit ordentligt hyllad och visst, det är en bra roman.

(7/10)

Finns bland annat hos Adlibris.

Detta inlägg publicerades i 2012, Betyg 7-8, Bokrecension, Deckare, Piratförlaget. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Tre sekunder”, Roslund & Hällström

  1. ielinashylla skriver:

    Jag tycker faktiskt inte att den är så bra. Jag hittade lite slarviga meningar och fel här och var, och tyckte att det tog lite väl lång tid innan alltid hann komma igång. Men det är jag det. ;P (:

  2. Johanna skriver:

    Den låter faktiskt inte alls bra. Som en dussinroman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s