Sunday, bloody Sunday

20120401-190240.jpg

I fredags var det dinner & a movie tillsammans med Sandra och vår vän Anna, födelsedagspresent som dröjt sig kvar sedan januari. 🙂

20120401-190258.jpg

20120401-190312.jpg

20120401-190319.jpg

Det blev även år 2012 första måltid utomhus. Riktigt trevligt, och gott! Efter middagen såg vi ”Kvarteret skatan”-filmen. Jag har aldrig sett Kvarteret skatan på teve, men kanske måste ändra på det för filmen var riktigt rolig!

Sedan dess så har jag i princip bara skrivit uppsats, vilken jag skickade in för några timmar sedan. Så himla skönt! Känner mig dessutom riktigt nöjd, vilket möjligen är lite oroväckande 😉 Det har dock varit ett intressant arbete och en väldigt mysig helg.

Nu har jag precis läst om mammaporr, kanske det är nästa stora grej? Måste ju skratta om inte annat 🙂

Nu ska jag äntligen redigera lite och lyssna på Bruces nya album innan jag ska se filmen ”Law abiding citizen” som går på fyran kl. 21. Den verkar riktigt bra!

Detta inlägg publicerades i Privat, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s