April april! Boken är ju inte alls slut!

Ok, det var inte tilltänkt som något april-skämt, men det finns några exemplar kvar hos Förlagssystem, som går att beställa via exempelvis Bokus. Fick månadssummering från FS idag vilket påminde mig om att de har några kvar i lager. Så in och beställ om det finns någon där ute som längtar efter att läsa den. 🙂

Detta inlägg publicerades i Kär lek?. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till April april! Boken är ju inte alls slut!

  1. Jessie skriver:

    Haha! Får erkänna att ditt inlägg om att boen var slut faktiskt fick fart på mig. Jag har hela tiden tänkt att jag ska beställa den, men aldrig kommit till skott. Nu finns den i alla fall i bokhyllan och väntar på att bli läst. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s