En kändis på biblioteket :)

Jag hade en del olika ärenden att göra idag så det kändes passande att planera in en skrivdag på biblioteket här i Malmö. Är alldeles för dålig på att vara här, det måste jag erkänna. Dock var nog inte dagen innan påsklovet det allra bästa valet. Fick gå omkring i en kvart för att hitta någonstans att sitta!

Men men, i alla fall. Det första jag fick syn på när jag kom uppför trappen var  Sofies bok! Riktigt kul  tycker jag 🙂 Sofie läste ju och kommenterade ”Kär lek?”, och jag läste och kommenterade hennes ”Vatten och salt”. Som jag ju dessutom gjort omslaget till, kommer jag ju ihåg nu. :=)

20120404-151419.jpg

20120404-151448.jpg

Där ser man den … 🙂

Sedan kunde jag såklart inte låta bli att leta efter min egen bok men …

 

 

 

En annan grej jag upptäckte  när jag kom in på bibblan var att Erlend Loe kommer hit den 13 april! Oj oj. Hoppas verkligen VERKLIGEN att jag kan gå på det! Erlend Loe har ju varit en av mina favoriter i många år. Minns fortfarande när jag läste hans ”Naiv. Super.” första gången 2004. Även hans nyaste bok gillade jag starkt!

Nej nu måste jag väl sätta fart med redigerandet om det ska bli något gjort …

Auf Wiedersehen!

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen, Kär lek?, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En kändis på biblioteket :)

  1. Pingback: Big in Malmö? =P | sofietrinhjohansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s