Det går framåt!

Igår redigerade, skrev till, drog bort, ändrade jag om totalt 15 A4 på ”Sanning & konsekvens”. Då sover man gott … 🙂 Återstår att se hur den här dagen blir. Knappast lika bra då jag ska till Skatteverket på deklarationsinformation … tjiho. Deklarationsinformation, det låter inte så himla ösigt. Undra hur ord blir tråkiga. Har det bara med innebörden att göra? Antagligen … 🙂

Nu lunch och sedan redigera lite innan jag måste plocka fram deklarationspappren. Yey.

Här kan ni förresten läsa om den utlottade chokladpizzans öde. Skrattade smått hysteriskt när jag insåg att hon faktiskt hämtat ut en pizzakartong på posten, haha!

 

Detta inlägg publicerades i Skrivande. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Det går framåt!

 1. Bibchen skriver:

  Försöker hitta skrivarbloggar att följa. Är nybörjare och behöver få kontakt med andra skribenter, lite ”pepptalk” och tips. Hälsningar Bibchen

 2. vitaminkusin skriver:

  Haha! Ja, det var rätt kul känsla faktiskt. Problemet är bara att i den lilla byn där jag bor finns det faktiskt en pizzeria. Nu tror jag dock att vi blir portad där från evig tid då det kom fram att jag beställer pizza på postorder… Tack i alla fall för vinsten! Jättegod!
  Till Bibchen: vill tipsa om http://skrivande.collected.info/ Samlade bloggar över massa bra författare och blivande författare. Jag är helt klart beroende av den hemsidan. Kolla upp den och se om det är något för dig! Lycka till med skrivandet.

 3. Bibchen skriver:

  Tack vitaminkusin! Bibchen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s