200 böcker

Jag skrev ju om Erlend Loes framträdande på Malmös Stadsbibliotek häromveckan, och att inte riktigt hade koll huruvida han skrivit 20 eller 25 böcker. Nu läser jag att Nora Roberts precis avslutat bok nummer 200.  Nu snackar vi produktiv.

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till 200 böcker

 1. Fia Filur skriver:

  Är mycket imponerad av den kvinnan! Har du läst nåt av henne? Vissa av hennes böcker är underbara, andra gillar jag inte alls. Men trilogierna går alltid hem hos mig.

  • malinthewriter skriver:

   Tror jag läst nåt av henne för längesen men inget jag minns. Nåt tips? 🙂

   • Fia Filur skriver:

    Nu var det några år sen jag läste men en som jag gillade då var Pärlor från månen. Gillade även Nyckeln till ljuset, Nyckeln till sanningen, Nyckeln till mod och Blå dahlia, Svart ros, Röd lilja. Är inte lika förtjust i hennes fristående böcker som är mer deckaraktiga. Som J.D Robb skriver hon spänningsromaner som utspelar sig i framtiden och det finns fyra översatta till svenska, varav jag gillar de tre första, men i den fjärde hände nåt konstigt i översättningen för den boken kändes inte korrad.
    Det som är spännande är att hennes böcker följer samma tydliga mall, men samtidigt är de ändå unika. Det är fascinerande med tanke på vilken takt hon håller. Tänk att berätta samma story om och om igen fast på 200 olika sätt. 🙂

   • malinthewriter skriver:

    Ah, tack! Ja men så måste man nog göra om man ska kunna vara så produktiv … dock intressant att läsa dem med den vetskapen, se hur det fungerar. 🙂

 2. Nora Roberts är min favoritförfattare och jag samlar på hennes böcker, men det kommer ta lång tid innan jag har alla 200 🙂 Hon skriver ju ganska mycket Harlequin också och de är jag väl i och för sig inte så jätteintresserad av.
  Tänk om man fick ge ut lika många böcker som hon. Själv försöker jag få ut min första bok, men förhoppningsvis blir det många fler 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s