Skrivdag 1: ”Sanning och konsekvens” består för närvarande av 35 310 ord

Tänker ta upp det är med skrivredovisning, allt brukar gå mycket bättre och snabbare när man vet att det är någon som ”tittar”.

När jag tidigare idag kollade hur många ord romanen har för närvarande visade det sig vara 35 310 ord. Jag är just nu i redigeringsfas 1, där jag pusslar ihop större händelser, lägger till en hel del och drar bort litegrann. Det är ju dock lite speciellt eftersom det är ett gammalt manus som bearbetas men ändå mycket jobb. Men roligt. Och äntligen kan det förhoppningsvis börja gå framåt igen.

”You can’t wait for inspiration. You have to go after it with a club.”
Jack London

Detta inlägg publicerades i Sanning och konsekvens, Skrivande. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skrivdag 1: ”Sanning och konsekvens” består för närvarande av 35 310 ord

  1. Fia Filur skriver:

    Måste fråga dig hur du tycker det känns att skriva nytt fast det är gammalt, om du förstår hur jag menar? Hur tänker du? Hur gör du? Att skriva om ett gammalt manus är ju inte riktigt samma sak som att skriva ett nytt helt från början, tänker jag.

    • malinthewriter skriver:

      Det är roligt, även om jag ju som vanligt längtar tills det är klart och jag kan börja på ett helt nytt … 😉 Det blir ju betydligt mer redigering än att skriva, vilket jag kan sakna. Samtidigt som det måste skrivas om mycket och ändras och läggas till så ibland känns det som att det var enklare och smidigare att bara börja helt från början … Men, en utmaning. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s