Vad läser ni i sommar?

I ett försök att muntra upp mig själv (sjuk sedan igår) så beställer jag sommarläsning inför tiden som stundar. Har ni några särskilda tips? Det kan vara både nya och gamla titlar, och även sådana som ännu inte hunnit komma ut.

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vad läser ni i sommar?

 1. Frida skriver:

  Aj då, hoppas du kryar på dig snart!

  Jag köpte hem Agaat nyligen, den ser jag fram emot. Sedan ska jag nog köpa mig Drömbokhandeln snart. Sedan har jag också köpt på mig ett par klassiker, alltid trevligt att läsa några sådana när man har många långa lästimmar framför sig. Jag valde Ulysses, Master and Margerita och The Great Gatsby 🙂

 2. Fia Filur skriver:

  Försöker arbeta mig igenom mina olästa i hyllan, men det går sakta för köper hela tiden nytt eller lånar. Det går liksom inte att låta bli.
  Just nu står nog Eld högst upp på min läslista.

  • malinthewriter skriver:

   Oh my. är ju på väg norrut och nu påminde du mig precis om min olästa bokhylla där uppe … hade jag förtr … glömt bort 😛 ”Eld” är högt upp på min också!

 3. Hanna Lans skriver:

  Jag rekommenderar alltid min egen bok. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s