Inväntar helgläsning

Man kan lugnt säga att det märkts på min postlåda att jag beställt sommarläsning för ett par veckor sedan. Så HIMLA MÅNGA BRA BÖCKER! Tror jag då. Igår läste jag ut Waris Diries fortsättning på ”En blomma i Afrikas öken”, så idag ska jag välja mig en ny bok att frossa i i helgen (konstigt det blir med i i …). Väntar dock på en särskild bok som jag verkligen vill läsa NU. Hoppas att den kommer idag.

Anyhow. Kommer bilder på sommarläsning senare under helgen. Har ni några särskilda böcker på G?

Detta inlägg publicerades i Läsande. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inväntar helgläsning

  1. Katarina skriver:

    Har nyligen köpt fyra intressanta pocketböcker. en annan som jag skulle vilja läsa är ”Hello Kitty måste dö”(?), läste en snutt på provläs och den verkar riktigt rolig. 🙂

  2. Fia Filur skriver:

    Själv läser jag Eld just nu. Första 300 sidorna var rätt sega, men nu börjar det (äntligen) bli spännande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s