Gratulerar med dagen Norge!

Det är ju Norges nationaldag idag! Och dessutom Kristi Himmel här i Sverige, vilket jag glömt bort då jag ställde väckarklockan imorse. Låg vaken några minuter imorse och svor över att kliva upp innan jag insåg detta. Stängde då av snooze och somnade om med gitt samvete. 🙂

Egentligen hade ju ett inlägg med fokus på norsk litteratur varit på plats men det är ju hockey oavbrutet så det kommer senare under denna långa helg.

Jag är ju delvis norsk själv och har även vistats mycket i landet, både på fritid och via jobb. Min nya roman ”Sanning och konsekvens” utspelas ju också i Norge så och nu gjorde Finland mål med 8 sekunder kvar av matchen och vinner därmed USA så nu kom jag av mig.

Well, nedan ses några bilder från vårt vackra grannland! Trollfjorden, Lofoten och midnattssol.

20120517-193117.jpg

20120517-193134.jpg

20120517-193125.jpg

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gratulerar med dagen Norge!

  1. Jag gillar Norge och norrmännen. Att höra deras språk gör mig på gott humör. Fantastiskt fina bilder, förresten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s