Isen försvinner på Järvträsket

Äntligen! Jag älskar just den här tiden på året. Egentligen bor jag ju i Malmö och får rapporter om trettio graders värme där nere, men vet ni? Jag är inte det minsta avundsjuk! Trots att jag verkligen älskar både värme och sol är jag så glad över att få vara just här just nu. Hade jag varit nere i Malmö hade jag antagligen inte fått så mycket vettigt gjort. Och hade jag fått en massa vettigt gjort innebär det att jag suttit inne och längtat ut.Igår var det så varmt att jag gick i t-shirt på skogspromenaden samtidigt som jag blickade ner över isen. Efter promenaden satte jag mig på altanen och läste Mercury och lite Jong, men det var så varmt att jag tog av mig både byxor och tröja. Senare på kvällen hade isen flutit ut och det tidigare öppna vattnet vid strandkanten hade åter isats igen. Och idag har isen helt börjat försvinna. Så härligt, och vackert!

Detta inlägg publicerades i Formgivning och foto, Privat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Isen försvinner på Järvträsket

  1. Kim skriver:

    Du verkar ha så tråkigt liv. Har du inga kompisar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s