Ansökan, stipendium

Igår skickade jag in en ansökan om stipendium från Natur & Kultur. Själv tycker jag ju att min idé är så fantastisk att jag omöjligt kan förstå hur någon kan motstå den. Men det är ju jag det. Hur är det förresten med facklitteratur, man kan väl skicka in idéer till förlag utan att ha skrivit manuset? Jag menar, med skönlitteratur är man ju rökt om en enda sida är oskriven … Ansökningstiden går btw ut snart, så om någon vill söka, gör det nu!

Här hittar ni ansökningsförfarandet.

Detta inlägg publicerades i Bokbranschen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ansökan, stipendium

  1. vitaminkusin skriver:

    Vad spännande! Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s